ELAN LINE

De Elan-line is geïnspireerd op de Elementen uit de natuur: Aarde, water, lucht en vuur. Deze collectie bestaat uit een combinatie van een 4 liter urn met bijpassende kleine as-gedenkornamenten in de kleurschakeringen Ivory, blue en red. Door de speciale glasblaas techniek hebben de as-gedenkornamenten een verfijnde structuur aan de buitenzijde en afgewerkt met een prachtige parelmoer glans. Alle as-gedenkornamenten van de Elan-line zijn niet transparant. Dat betekend dat in geen van de as-gedenkornamenten het crematie-as zichtbaar is. Aan de binnenzijde van de ornamenten bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Voor de 4 liter Urn geldt uiteraard dat al het crematie-as bewaard kan blijven. Alle as-gedenkornamenten worden afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd. Daardoor is elk ornament uniek.

MEMORIE LINE

De Memorie-line is een unieke collectie van handgemaakte as-gedenkornamenten van kristalglas en biedt een verscheidenheid aan sierlijke en liefelijke as-gedenkornamenten die in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar zijn. De collectie heeft zowel kleine- als middelgrote as-gedenkornamenten. De as-gedenkornamenten zijn allemaal voorzien van een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de prachtige kleurschakeringen geeft dit een extra dimensie aan de as-gedenkornamenten. Mocht men liever het crematie-as niet zichtbaar willen hebben dan is dat ook mogelijk.

De Memorie- line heeft diverse as-gedenkornamenten in haar collectie waarvan het as-reservoir niet transparant is. De Memorie-line biedt niet zomaar as-gedenkornamenten, maar ware kunstwerkjes ter herinnering van uw dierbare. 

PREMIUM LINE

De Premium a-line wordt gekenmerkt door haar verfijnde afwerking. De as-gedenkornamenten zijn deels voorzien van een fijne, mat gepolijste buitenzijde wat een prachtig contrast geeft met het transparant geslepen kristalglas. Een aantal as-gedenkornamenten wordt gekenmerkt door een zwart hoogglans buitenzijde in combinatie met transparant kristalglas. De fijne techniek samen met de verschillende kleurschakeringen maakt deze hoogwaardige collectie absoluut onderscheidend. In de kern van de as-gedenkornamenten bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. Dit in combinatie met de prachtige kleurschakeringen geeft een extra dimensie aan de as-gedenkornamenten. Elk as-gedenkornament is een prachtig kunstsieraad ter herinnering aan uw dierbare. 

STARDUST LINE

Elk ornament is uniek